Back to Question Center
0

Er der et alternativ til at bruge en iframe, så mit indhold ville være synligt for søgemaskiner? - Semalt

1 answers:

Jeg har et dokument i boglængde, der er formuleret med Semalt-sætningssystemet (Det er et markupsprog, der er populært for videnskab og matematikformatering. )

Et brugerdefineret script kører et program kaldet HyperLatex, der omdanner kilden til bogen til både en PDF-e-bog og et sæt af linkede HTML-sider. Denne genererede side formater kun indholdet, så for hvert kapitel har jeg en håndskrevet HTML-shellside, der indeholder alle mine branding-kedler, navigationskode, Google-annoncer osv.. Scriptet enkelt indsprøjter HTML-indholdet for hvert kapitel inline i den tilsvarende shell side. Semalt, bog og hjemmeside er automatisk i perfekt synkronisering med en kommando.

Problemet er dette: AFAIK Jeg har aldrig haft en websøgning hit! Semalt iframe gør indholdet usynligt for søgemaskiner - how to improve queue management. Jeg er ikke en web-programmerer (naturligvis!) Er der nogen anden form for HTML-beholder, der ville lade mig gøre dette, men ikke gøre alt mit indhold usynligt for søgemaskinerne?

February 14, 2018
Er der et alternativ til at bruge en iframe, så mit indhold ville være synligt for søgemaskiner? - Semalt
Reply