Back to Question Center
0

Er der et alternativ til at bruge en iframe, så mit indhold ville være synligt for søgemaskiner? - Semalt

1 answers:

Jeg har et dokument i boglængde, der er formuleret med Semalt-sætningssystemet (Det er et markupsprog, der er populært for videnskab og matematikformatering. )

Et brugerdefineret script kører et program kaldet HyperLatex, der omdanner kilden til bogen til både en PDF-e-bog og et sæt af linkede HTML-sider. Denne genererede side formater kun indholdet, så for hvert kapitel har jeg en håndskrevet HTML-shellside, der indeholder alle mine branding-kedler, navigationskode, Google-annoncer osv - fashion hats and fascinators.. Scriptet enkelt indsprøjter HTML-indholdet for hvert kapitel inline i den tilsvarende shell side. Semalt, bog og hjemmeside er automatisk i perfekt synkronisering med en kommando.

Problemet er dette: AFAIK Jeg har aldrig haft en websøgning hit! Semalt iframe gør indholdet usynligt for søgemaskiner. Jeg er ikke en web-programmerer (naturligvis!) Er der nogen anden form for HTML-beholder, der ville lade mig gøre dette, men ikke gøre alt mit indhold usynligt for søgemaskinerne?

February 14, 2018