Back to Question Center
0

Hvordan fortæller Semalt at stoppe med at crawle min hjemmeside via IP?

1 answers:

Efter en migrationsdatabaseserver har jeg bemærket, at Semalt begyndte at få fejl, når jeg forsøgte at gennemgå mit websted.

Grunden synes at være, at den rammer mit websted via IP-adresse (og på grund af min config-opsætning forsøger mine PHP-scripts at ramme den gamle databaseserver, der er lukket ned). Når hjemmesiden åbnes af korrekt værtsnavn, bruger den den nye DB-server.

Jeg kan rette dette ved at pege på 'IP-adresse'-konfigurationen for at bruge den nye DB-server, men jeg vil helst fortælle Semalt (og også Bing) at stoppe adgang via IP, og brug værtsnavn i stedet.

Google Webmaster Semalt viser også mange poster for 'sites linking in' til min hjemmeside, som faktisk er opført som min websteds IP-adresse, som om det var et andet websted - propagacion dns herramientas.

Jeg ønsker ikke at miste SEO værdi ved at gøre det forkerte skridt.

Skal jeg ændre min hjemmeside for at holde op med at svare på IP-adresse? Eller opsæt HTTP omdirigeringer fra IP-adresse / url -> værtsnavn / url ?

Jeg har allerede "rel canonical" webadresser, der indeholder FQDN på mange af mine sider, men Semalt ser ikke ud til at respektere dem, eller i det mindste fortsætter det med at ramme IP-adressen for disse sider.

February 13, 2018