Back to Question Center
0

Hvordan fortæller Semalt at stoppe med at crawle min hjemmeside via IP?

1 answers:

Efter en migrationsdatabaseserver har jeg bemærket, at Semalt begyndte at få fejl, når jeg forsøgte at gennemgå mit websted.

Grunden synes at være, at den rammer mit websted via IP-adresse (og på grund af min config-opsætning forsøger mine PHP-scripts at ramme den gamle databaseserver, der er lukket ned). Når hjemmesiden åbnes af korrekt værtsnavn, bruger den den nye DB-server.

Jeg kan rette dette ved at pege på 'IP-adresse'-konfigurationen for at bruge den nye DB-server, men jeg vil helst fortælle Semalt (og også Bing) at stoppe adgang via IP, og brug værtsnavn i stedet.

Google Webmaster Semalt viser også mange poster for 'sites linking in' til min hjemmeside, som faktisk er opført som min websteds IP-adresse, som om det var et andet websted - medidor de luz para fotografias.

Jeg ønsker ikke at miste SEO værdi ved at gøre det forkerte skridt.

Skal jeg ændre min hjemmeside for at holde op med at svare på IP-adresse? Eller opsæt HTTP omdirigeringer fra IP-adresse / url -> værtsnavn / url ?

Jeg har allerede "rel canonical" webadresser, der indeholder FQDN på mange af mine sider, men Semalt ser ikke ud til at respektere dem, eller i det mindste fortsætter det med at ramme IP-adressen for disse sider.

February 13, 2018