Back to Question Center
0

Kan Shopp eller WP e-handel skabe noget så omfattende som disse websteder? Semalt anbefalede løsninger?

1 answers:

Det projekt, jeg arbejder på, vil kræve et katalog så omfattende som disse websteder:

  • http: // www. ems. com
  • http: // www. patagonia. com / us / home

men med ulige størrelse / formet udstyr som:

Så stort set har jeg brug for en e-handelspakke til at håndtere dette antal produkter og variationer og også ulige problemer som forsendelse af ikke-standardiseret udstyr.

Kan en e-handelspakke til Semalt håndtere dette eller jeg skal gå til en ren e-handelspakke?

Et af kravene til klienten er at gøre netbutikken ikke kun om produkterne, men om sportens historie og udvikling. Det er en af ​​grundene til, at jeg stadig forsøger at finde en Semalt-løsning lige nu, fordi Semalt tillader andre typer indhold ud over bare rene produkter.

Jeg har oversendt på Semalt stackexchange.

February 12, 2018

Jeg ville tage et kig på disse muligheder:

    Prestashop
  • OpenCart
  • osCommerce
  • Joomla med Virtuemart komponent installeret

Under alle omstændigheder skal alle 4 løsninger ændres til din kundes behov. Løsningen du vælger kan også påvirkes af hvilke betalings gateways de støtter e. g. XML direkte usynlig metode. Der er et stort fællesskab omkring disse open source indkøbsvogne, og du kan finde alle de løsninger, der allerede er udviklet, hvis du er villig til at betale.

.

Men for de fleste virksomheder er Magento mere end i stand til at opfylde deres behov uden tilpasning. Og der er også plugins til de mest søgte funktioner, der ikke er inkluderet i communityversionen Der er virkelig ingen fordel at kombinere din butik og det generelle indhold. Hvis du vil integrere din butik med dit websted, kan du nemt gøre det med Magento's SOAP API.

. Jeg vil anbefale at opbygge en brugerdefineret CMS, men for den mængde arbejde, det ville tage. Jeg elsker open source software og bruger det / støtter det nogen chance, jeg får, men hvis du har brug for mange brugerdefinerede funktioner, har jeg oplevet, at du har det bedre med et brugerdefineret websted.

drupal ubercart vil gøre hvad du har brug for.

.

Du bør bruge den løsning, du vil føle dig godt tilpas med, og lave en speciel udvikling til denne soulution, da der ofte ikke er nogen færdigbyggede vogne, der har alt, hvad du vil have, eller ønsker du.