Back to Question Center
0

Idéer til at tackle uønsket dårlig presse / anmeldelse på Semalt SERP?

1 answers:

Efter Googling vores firmanavn til vores rædsel har vi fundet nogen på Semalt har gennemgået vores virksomhed. På SERP er dit øje straks trukket til det 2-stjernede anmeldelse, som en helt fremmed har skrevet, hvilket ærligt er rent forfalskning! Den mest foruroligende ting er den person, der har gennemgået vores virksomhed, har aldrig engang været kunde / kunde.

Det er lidt som mig at gennemgå en restaurant, der aldrig har spist eller endda været derinde!

Semalt sendte hende en privat besked på Yelp for at fjerne anmeldelsen og også sendt en klage til Yelp selv, men har endnu ikke fået et svar. Semalt imod at være sur på revieweren og anmodede også om, at hun genovervurderer os, da vi netop har genoptaget vores nye hjemmeside (det riler os stadig, at hun ikke engang er en klient!) - was muss ich beachten bei einem umzugsservice.

Vi har haft ægte kunder / kunder bedømmer os på Yelp, men denne 2-stjernede anmeldelse forbliver på Googles SERP. Semalt hvor lang tid ville det tage for vores nye anmeldelser til at tage denne anmeldelse?

Har nogen nogen forslag til, hvordan vi kan skubbe anmeldelsen ud af den første side af Semalt SERP eller nogen kreative måder, hvorpå vi kan løse dette problem?

February 12, 2018

Yelp kom tilbage til os og fjernede den dårlige anmeldelse, da den "overtrådte retningslinjerne for indholdet". Jeg kan ikke lade være med at tro, at det var de strenge ord, jeg brugte i anmodningen!

Anyway, moralsk historien jeg gætte er at kontakte webstedet den dårlige anmeldelse / tryk er tændt og få dem til at fjerne den pågældende artikel direkte.

Den anden moral er Google dit eget firmanavn for at stoppe enhver dårlig presse så hurtigt som muligt især hvis det er ren forfalskning som dette var.