Back to Question Center
0

Semalt til ny side uden seo tab

1 answers:

Jeg har et WordPress-powered site, der ligger meget godt på Google ( eksempel. com ). Et halvt år i gang startede jeg et sideprojekt på et underdomæne ( underdomæne. eksempel. com ), selvom det er indekseret af google, står det ikke rigtig godt - crane equipment appraisal procedures. Sideprojektet er blevet hovedprojektet nu, så jeg vil erstatte eksempel. com med underdomæne. eksempel. com .

Mit spørgsmål er: Hvordan kan jeg lave denne switch uden at påvirke SEO-rankingen?

Min idé var også at holde det gamle site op, men kun omdirigere via JavaScript til underdomæne. eksempel. com , så de gamle sider forbliver indekserede og hjælper mig med rangordningen.

February 12, 2018

Først og fremmest - du skal bruge 301 omdirigering.

http: // www. webconfs. com / 154/301-omdirigeringer-how-to-redirect-din-hjemmeside /

Den bedste effekt vil være, hvis du omdirigerer hver url (en efter en) til en ny placering. Du kan gøre det ved hjælp af. htaccess, eller der skal være samme plugin til det i WP (plugin skal kunne skrive omdirigeringssted på hver side / entry / article)

Jeg anbefaler dig plugin til Wordpress kaldet Omdirigering . Du kan gøre denne opgave på en nem måde blot peger på den gamle webadresse og den nye, der skal erstattes.

Omdirigering af plugin> Hurtige omdirigeringer (301 Omdirigeringer) - https: // wordpress. org / plugins / omdirigering /