Back to Question Center
0

10 SEO Tips til WordPress Websites fra Semalt

1 answers:

Søgemaskiner kun bekymrer sig om visse "tech ting" som alt tags, filnavne,og nøgleord. Forståelse for, hvordan disse "tekniske ting" fungerer, kunne bringe succes til virksomheden, når de forsømmer dem, kan de arbejde imod dig.

Artem Abgarian, kundesucceschef for Semalt ,giver værdifulde tips om, hvordan man får bemærket på internettet med din WordPress hjemmeside - seo high pr links.

  • Indhold er den bedste optimering. Optimering er kun effektiv, hvis den understøttesop af unikke og kvalitetsmæssige indhold. Tekster og søgeord fremhæver temaet for et indlæg. Indholdet bør fokusere på de besøgendes behov og ikke søgningenmotorer. Det skal også være læseligt og forståeligt.
  • Udveksling af back-links. Hvis denne udveksling er udført korrekt, og links kommer frarelevante websteder med høj autoritet, der tilbyder det samme indhold dit websted, det vil give dig store fordele.
  • Tildele rigtige navne til billedfiler. Tegning på de mest relevante billeder ogTekster indeholdt i et indlæg viser Google alle resultater, der er relateret til dem, baseret på den foretagne forespørgsel. Det anbefales at bruge nøgleord for en bestemtemne på billedet, husk at bruge alt tag og titel tags for at øge synligheden og optimeringen.
  • Korte permalinks, der indeholder søgeord. Forståelige permalinks er fordelagtigetil erhvervslivet. På en permalink er kun de første fire ord relevante, da Google udelader alle de ord, der følger..
  • Søgemotoroptimerede temaer. Nogle hjemmeside temaer bruger for meget kode til at oprettelayout og design. Google skal gennemgå kildekoden for at udfylde relevant indhold. Jo mere kompliceret koden er, desto mindre er denindhold og søgeordstæthed hentet. Ydeevne er en nøglefaktor ved bestemmelse af søge ranking, hvilket er grunden til, at hurtigtrækkende temaer forbedresVirksomhedens Google-rangering.
  • Opret et sitemap i XML-format. Det bliver nemt at udføre denne opgave, når du brugerGoogle XML Sitemaps plugins. Andre ressourcer, der skal bruges, omfatter Website Optimizer og Webmaster Central.
  • Fremhæv informativt indhold eller søgeord. Nøglerne h1-h6 hjælper med at fremhæveoverskrifter, undertekster eller vigtige meddelelser på en artikel.
  • Sociale netværkstjenester. Udstationering i sociale netværk er forsigtig for SEO optimering.Så meget som det fremmer en vis værdi for SEO, skal indlæg være forskellige og ikke kun om forretning. Det vil hjælpe dig med at opbygge en god kommunikationmellem dig og dit publikum.
  • Beholder fra sort hat SEO praksis. Det er næsten umuligt at narre Googleved at bruge sort hat eller spejle HTML-websteder, da Google efterhånden finder dem og pålægger store sanktioner.
  • Arbejde med den rigtige platform. Undgå at bruge Flash, da det er usynligt for søgningmotorer og i stedet gøre brug af WordPress.

SEO forbedrer mængden eller kvaliteten af ​​trafikken til et givet websted. Søgemaskiner hjælperfor at opnå dette ved at køre trafik gennem "naturlige" eller "ubetalte" søgeresultater. Teorien bag dette er, at den tidligere eller højere et webstedvises i resultatkøen, jo større antal besøgende vil det modtage.

November 27, 2017