Back to Question Center
0

10 måder at øge din e-handel salg påvist ved semalt

1 answers:

Faktisk gør e-handel virksomhedsejere en masse pengefra deres produkter. En nylig undersøgelse fra Statista har vist, at eCommerce-salg på verdensplanvil beløbe sig til 2,86 trillioner amerikanske dollars i 2018. Desværre opbygger du ikke bare en e-handelbutik og forventer kunder at oversvømme dit websted. Du skal indlede succesfulde marketingkampagnerfor at tiltrække kundernes interesse.

Den gode nyhed er, at med de følgende markedsføringsstrategier, som Semalt Digital Services har vist, vil duøge dit e-handel salg - lierac anti rides hommes. Ivan Konovalov, Customer Success Manager for Semalt , giver vigtige tipspå hvilken taktik e-handelsforretninger bør implementere for at kunne trives.

1. Brug op-salg og krydssalg

Videresalg og krydssalg er sikker-brand måder, du kan bruge til at øge online-salg. Krydssalger måden at introducere relaterede produkter sammen med, hvad en kunde overvejer at købe. Det giver enkunden mange komplementære produkter at vælge imellem. Up-selling er handlen om at sælge en mere overlegenversion af et produkt, som en kunde køber. Denne metode gør det muligt for din kunde at se det samme produktmed avancerede funktioner og en højere pris.

Disse salgsteknikker er designet til at tilskynde kunderne til at købe andre produkter. Sandheden er, at nårkunder ser mere end hvad de har brug for, de vil være motiverede til at købe mere. Flere studier har vistat up-selling og cross-selling opfordrer kunderne til at komme tilbage til mere.

2. Forbedre dit website design

I dagens digitale tidsalder har du brug for et brugerdefineret website design for at tiltrække og engagere potentielle kunder. Dine-handel butik er en del af virksomheden, og dens design skal afspejle, hvor professionelt dit brand er.Faktisk skal dine kampagner begynde fra din butik også. Semalt specialister har afdækketdet faktum, at kunderne oftest undgår online-butik, hvis det mangler vigtig tilpasning.

At opbygge en velindrettet e-handel butik er et vigtigt skridt i retning af at overvinde konkurrenter. Hvis du erplanlægger at ombygge din butik, så sørg for at den har et lydhørt design, som giver kunderne envidunderlig shopping oplevelse. Faktisk vil du køre mere salg, når du gør det nemt for folk atnavigere og find produkter på hjemmesiden.

3. Gør dit websted mobilt venligt

I de sidste par år er der kommet mange nye tabletter og smartphones på markedet.væsentligt øget antallet af online-kunder. Undersøgelser viser, at antallet af mobile kunderhar overskredet skrivebordets brug. I denne digitale tidsalder gør din e-handelsbutik perfekt vedtagettil forskellige mobile enheder er den væsentlige del af din forretningssucces.

Selv Google øger mobile søgeplaceringer for websteder, der viser passende på mobile enheder.For at oprette en mobilversion af dit nuværende webstedsside kan du bruge en konverteringsplatform eller mobilplugins. Oprettelse af en mobilvenlig e-handel butik er en god måde, du kan ansætte for at afsløre din virksomhedtil mobile shoppere. Med mobiloptimering af butikken vil du øge omregningskurserne og øge salget.

4. Brug produktbilleder af god kvalitet

Brug ikke noget produktbillede bare for at tilføje billeder. Dine produkters billeder skal haveen høj kvalitet. Det er rigtigt at få professionelle produkter billeder kan være en skræmmende opgave, menDet er også sandt, at de kan hjælpe med at tiltrække potentielle kunder til din butik. Vores eksperter har vist sig mangegange, hvor der tilføjes levende billeder med zoom-indstillinger, opfordrer potentielle kunder til at købe produkt.

5. Optimer produktsidebeskrivelser

Dine produktsidebeskrivelser har potentialet til at lokke kunderne til at købe. Sørg for atdu har beskrevet nyttige funktioner, der gør kunderne interesserede. Fortsæt med at motivere dem længere nedetragten. Mest populære e-handelssites som Amazon viser deres produktnøglefunktioner for at forbedre salget.

Beskrivelserne skal være veldefinerede, således at enhver potentiel kunde, som læser dem, vil blive opmuntretat handle. Du kan bruge attraktive korte kugler til at fremvise hovedfunktionerne i produktet. Ingen tvivlat du vil gå glip af en masse salg, når detaljer, der skal tilskynde dinkunder til at foretage et køb er skjult i en beskrivelse.

6. Opret korte reklameprodukter videoer

Videokampagne er en vigtig markedsføringsstrategi for mange e-handelsforretninger, der bruges til atøge salget. Dagens mobilaktiverede forbrugere foretrækker at se videoer mere end andre typerindhold. Lav interessante kort reklame videoer af dine produkter, herunder vigtigefunktioner i dine produkter, der kan fange kundernes opmærksomhed. Integrer disse videoer i forskellige produktwebsider.

Du kan også uploade produktvideoer til alle de populære videosites for at øge eksponeringen. Må ikkeGlem at optimere dine videoer til SEO ved at tilføje søgeord til videoens titel og beskrivelse. Dukan tilføje din hjemmeside adresse som tekst i beskrivelsen til at drive trafik også.

7. Opret en unik værdiopstilling

Den enorme mangfoldighed, der findes i e-handelsfeltet gør det svært for virksomhederat adskille sig fra konkurrencen. Uanset hvor unik du tænker på dine produkterer der nok en anden butik derude, som tilbyder det samme eller lignendeprodukter til dit målmarked. Hvis det er tilfældet, hvad kan du da gøre for at gøre dit mærkeskiller sig ud fra tusindvis af andre mærker? En unik værdi proposition er hvadvil gøre dit mærke specielt. Du skal skrive en god unik værdi proposition, der adressererværdien dit produkt. At give det, vil du udmærke sig i konkurrence og nyde fordelene ved lederskab.

En unik værdi proposition kan integreres på din hjemmeside, produktside og annonceside for at øge konverteringsfrekvensen. At have viden om, hvad der sætter dit mærke bortset fra andremærker vil hjælpe dig med at køre en succesfuld e-handelsvirksomhed. Denne strategi kan hjælpe dig adskille dine konkurrenter.

8. Tilbyd gratis og nemt returnerer

Denne marketing taktik kan motivere potentielle kunder til at købe fra dig og forbedre salg eksponentielt.Online-produktafkast har hjulpet mange e-handelsmærker til at opnå kundeloyalitet og gøre dem villige til at komme tilbage til mere.

Online detailretur er almindeligt i e-handelsbranchen, og kunderne vil returnere produkterde købte fra tid til anden. Din kunde kan beslutte at returnere et produkt, der blev beskadigeteller passede ikke godt. Kunder returnerer ca. fra en ud af tre produkter. Faktisk er detFlertallet af shoppere gennemgår afkastpolitikken før de køber.

Hvis potentielle kunder ved, at de frit kan returnere varer, er det mere sandsynligt, at de vilkom tilbage igen. Undersøgelsen foretaget af Wall Street Journal har bekræftet det bedstekunder er dem med de højeste afkast. Gennemførelsen af ​​denne politik i dinpraksis vil hjælpe dig med at undgå at miste store salg og forretningsmuligheder.

9. Vis produkter på din hjemmeside

Din startside er en af ​​de vigtigste dele af din e-handelswebsted, så du skalBrug det til at holde kunderne engagerede. Vis de mest solgte produkter, så potentielle kunderkan tydeligt se dem. Det er mere sandsynligt, at enhver shopper, der kommer til din e-handel butikvia andre sider kan beslutte at besøge hjemmesiden for at se andre produkter. Så placere dinmest populære produkter på hjemmesiden øger uundgåeligt salget.

10. Tilby flere leverings muligheder

At give kunderne flere leveringsmuligheder vil øge dit salg. overraskende,men virksomheder, der sælger kvalitative produkter, tilbyder en fantastisk online oplevelse megetmangler ofte når det kommer til levering. Hvis du vil motivere kunder til at købe fraDu er så klar til at tilbyde flere leverings muligheder. Sådan en nyttig markedsføringsstrategier let at implementere, men det hjælper dig med at undgå at miste potentielle kunder og lade dem gå til dine konkurrenter.

Det er indlysende, at internettet har ændret måden folk søger og køber produkter på. Dissedage med en stationær eller mobil enhed kan du købe alt hvad du behøver online. Mennesker eri stigende grad villig til at deltage i e-handel. At holde trit med stigningenPopulariteten af ​​online shopping, er du velkommen til at henvise til den faglige bistand, der tilbydes af Semalt Digital Services .

November 27, 2017